Žetva medalja Ju-Jitsu kluba Mornar u Sloveniji

Članovi baskog Ju-Jitsu kluba Mornar ostvarili su novi veliki uspjeh. Oni su na 17. Međunarodnom Kupu “Maribor Open 2022” održanom ovog vikenda osvojili 13 medalja.

Na takmičenju u Sloveniji nastupilo je 11 država sa preko 260 takmičara, među njima i ekipa JJK Mornar sa osam takmičara.

Sa prijema u Mariboru

Predvođena trenerima Sašom Boltićem i Srđanom Stojanovićem barska ekspedicija je na prestižnom Evropskom kupu ostvarila sjajan uspjeh, osvojivši čak 13 medalja, od toga 6 zlatnih, 6 srebrnih i 1 bronzanu.

U ukupnom plasmanu ekipa iz Bara je podijelila treće mjesto sa Jahorinom.

Zlatne medalje za barski klub osvojili su: Kristina Radosavović dvije medalje, Andrija Golić, Dino Haznadar, Ognjen Kuzmanović i Savo Jaredić.

Srebrna odličja osvojili su: Elena Stojanović dvije medalje, Balša Đurišić takođe dvije, te Milica Mihaljević i Savo Jaredić, dok se bronzom okitio Andrija Golić.

-“Ovo takmičenje je bilo veoma važno za članove našeg kluba jer predstavlja generalnu probu pred predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 1 – 4. aprila održava u Grčkoj.

Takmičari Mornara su u Mariboru bili prijatno iznenađeni srdačnim prijemom čelnika Skupštine grada Maribora, a sve zahvaljujući gospođici Mileni Božović predsednici Skupštine Bara koja je ugovorila prijem kod svoje koleginice u Sloveniji i na taj način potvrdila prijateljski odnos i saradnju bratskih gradova, kazao je za naš portal trener Saša Boltić.

Share.

Comments are closed.