Uspješno organizovan pionirski odbojkaški turnir “Mornar First Challenge Cup”

Odbojkaši podgoričke Budućnosti pobjednici su tradicionalnog trunira za muške pionirske ekipe godište 2007. i mlađe pod nazivom “Mornar First Challenge Cup” koji je u nedjelju odigran u Baru.

OK Budućnost

Oni su u konkurenciji Mornara, Budve i Jedinstva zasluženo osvojili prvo mjesto sa maksimlanim učinkom, odnosno sa sve tri pobjede. Budvani su sa dvije pobjede i porazom drugi, dok su pioniri Mornara upisali pobjedu nad prošlogodišnjim osvajačem turnira, ekipom bjelopoljskog Jedinstva koja je četvrta.

OK Budva

“Drugu godinu zaredom smo organizovali turnir koji će sigurni smo prerasti u tradicionalni. Ovo su dječaci koji su na početku druženja sa odbojkom i ovakva okupljanja im mnogo znače. Ovom prilikom bih se zahvalio svim učesnicima, kao i sudijskoj organizaciji, koja nam je izašla u susret i delegirala dvojicu mladih sudija kojima će ove utakmice takođe pomoći u daljoj karijeri. Ispred Odbojkaškog saveza bili su prisutni Nikola Kažić i selektor za ovaj uzrast Darko Prebiračević koji su imali uvid u potencijal ove djece i koji su uručili pojedinačne i ekipne nagrade”, saopštio je za naš protal Ivan Dobrković, trener OK Mornar.

OK Mornar

Najbolji igrač turnira je Luka Milošević iz Budućnosti, najbolji libero je Veljko Lakićević iz Budve, dok je najbolji smečer na turniru Kosta Poleksić, član Budućnosti.

OK Jedinstvo

Najbolji srednjak na turniru je Stefan Petričević iz ekipe Budućnosti, dok je za najboljeg tehničara proglašen Vasilije Andrović, član Mornara.

Vasilije Andrović – najbolji tehničar turnira
Share.

Comments are closed.