U Pečuricama završene XII Sportske igre Mrkojevića

Revijalnim susretom najmlađih fudbalera, te susretom fudbalskih vetarana Mrkojevića i Starog Bara, kao i finalnom utakmicom u malom fudbalu između ekipa Kameničkog mosta i Gorane (4:2), okončane su Sportske igre Mrkojevića.

Na prigodnoj svečanosti dodijeljene su nagrade najboljim takmičarima i ekipama na ovogodišnjim Igrama, kao i zahvalnice pokroviteljima manifestacije.

Na samom početku, dugogodišnji koordinator manifestacije, Elvir Bajramović, zahvalio je pokroviteljima, takmičarima i posjetiocima manifestacije na još jednim u nizu uspješno organizovanih sportskiih susreta.

Po prvi put u Mrkojevićima bio je predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, Cvetko Pajković. On se zahvalio organizatorima na pozivu i čestitao svim takmičarima na učešču na ovogodišnjoj manifestaciji. Kako je istakao, podrška saveza neće izostati Omladinskom odbojkaškom klubu „Mrkojevići“ i pozvao  lokalnu samoupravu grada Bara da pomogne istoimeni klub u njegovom još boljem funkcionisanju.

Predsjednik MZ Mrkojevići, Senad Arabelović je izrazio zadovoljstvo što je ova manifestacija nastavila svoj tradicionlani niz održavanja. Prisutne je  upoznao dokle se stiglo sa elaboratom na projektu izgradnje fiskulturne sale u Pečuricama, i zahvalio se Opštini Bar koja je izvršila  uplatu 150.000€ osnovnoj školi „Mrkojevići“ za izgradnju školske sportske sale, kao i Vladi Crne Gore na odlucida se iz budžeta za 2021.godinu izdvoji 100.000 eura za ovaj važan projekat.

Zatvaranju manifestaicje prisustvovali su Asim Andrić, savjetnik u Službi predsjednika Opštine Bar, Ćazim Alković, menadžer u Opštini Bar, Emil Kukalj, direktor Turisitčke organizacije Bar, Tijana Duraković, predstavnica firme Euromix beton, kao i predstavnik firme Zidd commerce, Dino Duraković.

Generalni pokrovitelj manifestacije bila je Opština Bar, finansijsku i logističku pomoć manifestaciji pružili su Turistička organizacija Bar, Euromix beton, Regionalna sanitarna deponija Možura, Fudbalski savez Crne Gore, Odbojkaški savez Crne Gore, MZ Mrkojevići i Zidd commerce.

Medijski sponzori bili su portali Bar Info, Jedro, Glas Mrkojevića, Feral i Dnevne novine Dan.

Share.

Comments are closed.