U organizaciji RSK Rumija održano državno prvenstvo sa uređene obale za juniore

U organizaciji RSK „Rumija”  iz Bara juče je održano pojedinačno državno prvenstvo sa uređene obale za juniore do 16 godina (U-16) u akvatoriju barske Marine (Crveni svetionik).

Učestvovalo je 8 klubova sa 24 takmičara: RSK “Rumija” Bar, KSR “Pristan” Bar, KSR “Spič” Sutomore, KSR “Širun” Budva, KSR “Ribar” Baošići, KSR “Jugole Grakalić” Herceg Novi, KSR “Sabljarka” Meljine i KSR “Pagar” Tivat.

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Vuk Vasilijević iz KSR “Širun”  Budva koji je ujedno ulovio i najveći primjerak ribe Labra (Lumbrak) 260 gr dużine 28 cm.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je Vladimir Maslovar iz KSR “Pagar” Tivat, dok je teće mjesto i bronzanu medalju osvojio Dušan Miliċeviċ iz KSR “Pristan” Bar.

“Treba istaći da je suorganizator ovog takmiċenja bila AD Luka Bar koju je predstavljao Nikola Nikezić i prigodnim govorom pozdravio takmičare sa željom da se ovakve manifestacije nastave i ĉešċe odrżavaju. Delegat takmičenja Marko Krivokapić je proglasio pobjednike kojima je predstavnik Luke Bar uručio medalje za osvojena mjesta. Domaćin takmičenja RSK “Rumija” i AD “Luka Bar” su se potrududili i dodjelili svim učesnicima majice sa logom najveće barske i crnogorske firme, kao i privjeske sa logom RSK “Rumija”. Takmičenje je proteklo u pozitivnoj i prijatnoj atnosferi sa željom da  ovakvih okupljanja bude što više, kazao je za naš portal Branko Pržica predjednik RSK “Rumija” Bar.

Share.

Comments are closed.