Dvije Amerikanke pojačale OK Galeb

Večeras u ponoć biće spuštena zavjesa na ovogodišnji odbojkaški prelazni rok. Nakon duže vremena bilo je veoma zanimljivo pratiti dešavanja oko transfera u našoj ligi.

Bačenu “rukavicu” Herceg Novog kada je riječ o stvaranju mnogo jače crnogorske ženske klupske odbojke, objeručke su prihvatili Galeb i Luka Bar.

“Sirene” su svoja pojačanja predstavile danas nešto ranije, a Galeb večeras.

Kako nam je kazao trener Galeba Petar Koković, njegova ekipa u drugi dio sezone ulazi znatno jača.

“Treba istaći da je u odnosu na prvi dio sezone naš klub pojačan na poziciji tehničara, primača i srednjeg blokera.

Charlotte Richards

U redove barskog kluba pristigle su dvije američke odbojkašice Charlotte Richards i Carly Graham, kao i Andrea Laković koja je do prije neki dan bila moj prvi asistent, ali je ponovo tu, odnosno izrazila je spremnost da pomogne ekipi na terenu”, saopštio nam je Koković i dodao:

Petar Koković

“Liga je dosta napredovala, dobra pojačanja stigla su kako u Bar tako i u Herceg Novi. Jedno je sigurno, igraće se odbojka na mnogo većem nivou nego ranijih sezona, što je jako lijepo konstatovati.

Carly Graham

Cilj Galeba je isti kao i jesenas, a to je da održimo klub u vrhu tabele u veoma jakoj konkurenciji. Pauzu oko praznika gotovo da nijesmo pravili, već smo punom parom radili a i radimo da što spremnije dočekamo proljećni dio sezone i utakmicu prvog kola nastavka protiv budvanskog Mediterana, rekao je za naš portal trener Galeba LSG Petar Koković.

Share.

Comments are closed.