Simić ponosan na ekipu

Golman Nebojša Simić kazao je da je ponosan na reprezentaciju Crne Gore i da je opšti utisak nastupa crnogorskih rukometaša na Evropskom prvenstvu nevjerovatan.

On je, govoreći o utakmici sa Islandom i porazu od 34:24, kazao da su crnogorski rukometaši odigrali dva različita poluvremena.

“U prvom nam se dešavaju situacije da ne igramo sa istom energijom i žarom. Ekipa kao što je Island ne može se dobiti samo na srčanost. Imaju vikinški duh, bore se. Trebalo je da budemo pametniji u nekim situacijama. Na svakoj poziciji, osim lijevog krila su bili bolji. Zaslužili su pobjedu”, rekao je Simić.

On je istakao da su rukometaši ostvarili najveći uspjeh u istoriji crnogorskog rukometa.

“Napravili smo pet koraka unaprijed. Proći u glavnu rundu je velika stvar. Onda smo dobili Hrvatsku i pokazali da nijesmo tu došli slučajno. Protiv Holandije smo imali veliku šansu, nijesmo je iskoristili, a protiv Francuske smo odigrali dobar meč, oni su bili nadmoćniji. Opšti utisak je nevjerovatan – ponosan sam na ekipu. Nedostaje nam iskustvo, koje smo dobili na ovom prvenstvu”, zaključio je Simić.

Share.

Comments are closed.