Simić: Heroj cijeli tim

Golman Nebojša Simić kazao je da je ponosan na pobjedu protiv Sjeverne Makedonije, navodeći da ne smatra je on heroj trijumfa, već da je to cijeli tim.

Crnogorski rukometaši savladali su u Debrecinu Sjevernu Makedoniju 28:24 i ostali u trci za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

“Ne mogu da opišem koliko sam ponosan na njih, na energiju koju pokazujemo, zajedništvo. Nevjerovatno kako sam ponosan i srećan, osjećaj je isti kao kada sam postao otac”, kazao je Simić Radio televiziji Crne Gore.

On je kazao da je imao problema tokom priprema, koje su bile poremećene epidemijom koronavirusa.

“Bio sam na magnetnoj rezonanci zbog leđa, fali mi kontinuitet treninga, a nismo imali ni kontrolne mečeve. Trebalo mi je vrijeme, a kada uđem u ritam pretvaram se u najbolju verziju sebe”, rekao je Simić.

Nebojša Simić / foto RSCG

Komentarišući probleme sa koronavirusom i neizvjesnost oko testova, Simić je rekao da je u 15 sati Nebojša Simović saznao da može da igra.

“Branko Vujović nije trenirao dva dana, a tako su se borili. Kada vidim njih, kako da ne poginem, pa udario bih glavom u stativu da treba”, rekao je Simić.

Govoreći o duelu sa Slovenijom, u posljendjem kolu, on je istakao da ne znaju šta ih čeka sjutra kada se probude.

“Čekaju nas testovi. Danas smo prvi put bili svi negativni, valjda ćemo konačno, makar jednom, biti kompletni”, rekao je Simić.

Share.

Comments are closed.