Rekordan broj medalja za članove JJK Mornar na prvenstvu u Skoplju

U Skoplju je održano međunarodno prvenstvo u džiu džici, na kom su nastupila 23 kluba sa preko 250 takmičara iz 8 država, a među njima je bilo i 15 članova JJK Mornar.

Barski takmičari predvođeni trenerima Sašom Boltićem i Jovom Stojanovićem, postigli su fantastičan uspjeh jer je osvojeno čak 19 medalja i u ukupnom plasmanu su zauzeli četvrto mjesto.

Ekipa iz Bara je radila čak 15 finalnih mečeva i osvojila 10 zlatnih, 5 srebrnih i 4 bronzane medalje.

Zlatne medalje su osvojili : Balša Đurišić dvije , Kristina Radosavović dvije , Andrija Golić , Elena Stojanović, Teodora Vojvodić, Aldin Mujovi, Dino Haznadar i Ognjen Kuzmanović.

Vlasnici srebrnih medalja postali su: Andrija Golić, Elena Stojanović, Isidora Nedović, Ognjen Kuzmanović i Lazar Đoković.

Bronzane medalje na prvenstvu u Skoplju, osovjili su Savo Jaredić, Marko Đonović, Danica Đorović i Velimir Vojvodić.

Broj osvojenih medalja u Skoplju je najbolji do sada od kad barski klub  nastupa van granica Crne Gore, a to je samo potvrda velikog i odličnog rada u klubu.

Nakon ovog takmičenja red je došao da i Bar kao grad bude domaćin velikog međunarodnog prvenstva u Ju-Jitsu, tako da će barski klub biti domaćin i organizator prvog prvenstva ,,Bar open 2019“ koje će se održati u subotu 30. novembra, a na kom se očekuje dolazak preko 300 takmičara iz osam država.

Share.

Comments are closed.