Prva B liga: KK Mornar II pred svojim navijačima protiv Podgorice

Druga ekipa Košarkaškog kluba Mornar od ove sezone nastupa u Prvoj “B” crnogorskoj ligi, a pored Barana u ovom rangu takmičenja je još sedam klubova: Rudar, Podgorica, Pljevlja, Akademik, Tara Basket, Pro Bakset i Kotor.

Do sada su odigrana nekompletna četiri kola, a Mornar II je u dva meča ostvario pobjede i to obje u gostima. Na premijeri je u Kotoru savladao istoimeni domaći tim 87:57, dok je u trećem kolu kao gost bio bolji od tivatski Pro Bakset-a 88:80. Utakmica drugog kola između Mornara II i Pljevalja je odložena.

Poslednji duel četvrtog kola Prve “B” lige biće odigran večeras (srijeda) u dvorani “Topolica”. Rival pulenima Aleksandra Mitrovića je sastav Podgorice koji poput Barana u dosadašnjem dijelu sezone ne zna za poraz. Duel je zakazan za 18 sati i 30 minuta.

Ove sezone za Mornar II nastupaju uglavnom omladinci barskog kluba pojačani sa iskusnim Ivanom Jelenićem i Lazarom Pavićevićem. U ekipi su još: Miloš Kostić, Ibrahim Cenović, Balša Živanović, Mirza Hodžić, Nemanja Vujošević, Ivan Milić, Marko Vesković i Vladimir Marljukić.

Share.

Comments are closed.