Pribojski FAP boravio u Baru

Fudbaleri FAP – a iz Priboja prethodnih devet dana su boravili u Baru, gdje su se pripremali za proljećni dio šampionata.

Pripreme su odradili na terenima Sportsko – rekreativnog centra “Bar”, a odigrali su i prijateljsku utakmica sa barskim Mornarom.

Pribojci su slavili minimalnim rezultatom 1:0, a jedini gol na meču bilo je djelo Igora Vučićevića u 17. minutu.

U startnoj postavi Mornara bila su četiri igrača koji su na probi, a stručni štab je želio da se uvjeri u njihove mogućnosti. Luka Bulatović- štoper (OFK Podgorica), Yuri – desni bek (Japan) , Rodni -krilo (USA) i Demiri- špic (Kanada).

Mornar je poceo u sastavu: Aković, Seratlić, Bulatović, Kajević, Stevanović, Yuri, Marković, Škrijelj, Rodni, Karamanga i Demiri.

U drugom poluvremenu ušli su u igru : Stojanović, Vukotić, Ljutica , Kaluđerović, Vujačić, Cvijović, Ćetković, Raičević ,Baošić.

Za FAP su poceli: Đorđević, Drašković, Radovanović, Kolarević, Janjić, Đerković, Jovanović, Vučićević, Plazinić, Bogićević

Igrali su još: Koldzić, Simić, Ćirković, Šalipur, Rašljanin, Radenović, Luković, Krča, Hajdaragić, Nikačević, Odita, Jović.

Ekipa iz Priboja je član Srpske lige “Zapad”, a jesenji dio sezone su u konkurenciji 16 ekipa završili na trećem mjestu sa 29 bodova (8 pobjeda, 5 remija i 2 poraza), odnosno iza lidera Smedereva 1924 i čačanskog Borca 1926.

Share.

Comments are closed.