Polufunale odbojkaškog play – off-a: Mornar gost Budućnost volley-a

Utakmicom Budućnost volley – Mornar u srijedu kreće polufinalna serija play – off-a Prve crnogorske lige za odbojkaše. Duel se igra u dva dobijena meča, a premijerni duel polufinala igra se u podgoričkom Sportskom centru “Morača”, sa početkom u 17 časova.

Barani su u ligaškom dijelu sezone poraženi od Podgoričana u oba meča sa po 3:0, i apsolutni su favoriti u predstojećim utakmicama. Sa druge strane iz barskog kluba obećavaju veliku borbu, a za koliko će to biti dovoljno ostaje da se vidi.

-“Sjutra nas očekuje još jedna u nizu utakmica sa izuzetno kvalitetnom ekipom Budućnosti koja je u ovoj polufinalnoj seriji apsolutni favorit što su dokazali i u regularnom dijelu prvenstva. Na nama je da odigramo kvalitetno u granicama naših mogućnosti i da vidimo da li je to dovoljno za dobar rezultat protiv ponovo ponavljam jedne profesionalne ekipe koja je budžetom i cijelokupnom organizacijom miljama ispred nas. Mi funkcionišemo i ove sezone bez pomoći bilo koga sa strane i momci su i u tim uslovima sa velikom dozom entuzijazma i želje da dokažu kvalitet  iznijeli jednu fantastičnu sezonu što treće mjesto i rekordan broj bodova dokazuje. Nadamo se da će za sledeću godinu stvari biti drugačije i da mi nećemo biti jedini klub u prvenstvu koji nije barem ni dijelom pomognut od sredine koju predstavlja, kazao je uoči starta polufinalne serije Ivan Dobrković trener OK Mornar.

Ivan Dobrković – trener OK Mornar

Odbojkaši Mornara su ligaški dio sezone završili na odličnom trećem mjestu iza Budve i Budućnost volley-a sa 24 boda (osam pobjeda i četiri poraza), dok su Podgoričani završili kao drugi sa 30 bodova (10 pobjeda i dva poraza).

Revanš utakmica polufinala zakazana je za nedjelju 28. mart od 14,00 sati u dvorani “Topolica”.

Ko će biti protivnik Budve u drugom polufinalu, znaće se nakon odigravanja zaostale utakmice između Jedinstva i Galeba, koja je odložena zbog korona virusa u ekipi Galeba.

Share.

Comments are closed.