Polaznici Škole fudbala Barselona poslije kraće pauze nastavili sa radom

Dječaci iz Škole fudbala „Barselonaˮ, čiji je vlasnik bivši fudbaler Igor Perović, vrijedno rade i treniraju, ali i učestvuju na mnogobrojnim, domaćim i međunarodnim turnirima. Poslije kraće pauze zbog praznika Škola je danas nastavila sa radom.

Tu su skoro svakog vikenda imali i prijateljske utakmice.

– Učešća i nastupi djece na turnirima organizuju se u dogovoru sa roditeljma, od kojih neki od njih putuju sa nama, finasijski pomažu put… Naša škola fudbala ima organizovan prevoz, a veliku pomoć roditelji pružaju i kroz redovno plaćanje članarine za svoju djecu. Prijaju mi priznanje i zadovoljstvo koje roditelji izražavaju prateći naš rad – ističe Perović.

Na poslednjim turnirima u Radanovićima i Kragujevcu nastupali su igrači generacije 2013, 2014. i 2015. godište: Andrej Žunjić, Ognjen Ostojić, Konstantin Bošković, Hristijan Rakočević, Amar Murić, Sem Kholodenko, Nemanja Matović, Filip Vukmanović, Vedad Burdžović, Bogdan Nenezić, Nenad Đurašić, Nikas Iijenkov, David Marstjepović, Damjan Jovićević, Andrej Radosavović, Maksim Jovović, Vasilije Vukmanović, Stefan Jovančov, Ilija Brežanin, Ajdin Murić, Anes Murić, Mihailo Pejović, Demir Ćeman, Aleksa Đukić, Zlatan Beharević, Aleksa Spasojević, Božidar Perčobić i Hamza Hadžiburić.

– Zadovoljan sam rezultatima koji su postigli na svim turnirima, a posebno njihovim ponašanjem koje je bilo bez greške – ističe Perović.

Igor iz generacije 2013. godište posebno izdvaja Amara Murića, Andreja Radosavovića, Maksima Jovovića, Bogdana Nenezića, Demira Ćemana i Nenada Đurašića. Za ovaj sastav igraju i dvojica posebno talentovanih fudbalera iz generacije 2014. Andrej Žunjić i Konstantin Bošković.

Interesantno je, apostrofira Perović, da je među dječacima i jedna vrlo talentovana djevojčica, Andrea, sestra Andreja Žunjića.

– Ona je 2015. godište i veoma je vrijedna i radna, gotovo da nijedan trening ne propušta. Vrijedan moje i pažnje svih nas je najmlađi u grupi, 2017. godište, „vunderkidˮ Damjan Matović.

Generaciju 2014. godište predvode Andrej Žunjić, Konstantin Bošković, odličan i veoma talentovani golman Nikas Lijenkov, kao i dva super talentovana dječaka koja su iz generacije 2015. godišta, Zlatan Beharević i Mihailo Pejović.

– Zahvalio bih se Sportskom centru, na čelu sa direktorom Božidarom Jankovićem. Uz njegovu saglasnost i razumijevanje koristimo teren na kojem imamo sve uslove za rad. Takođe, našu školu pomažu i prijatelji Vlado Sekulović, Luka Živanović, Ćaki Petrović i braća Dragan i Mićko Mićunović.

Share.

Comments are closed.