Počeo 28.Međunarodni odbojkaški Port Cup

Utakmicama prvog kola sinoć je otvoren tradicionalni 28. Međunarodni odbojkaški “Port Cup”.

U prvom kolu crnogorski predstavnici doživjeli su poraze.

ŽOK Luka Bar

Luka Bar je izgubila od šampiona Bosne i Hercegovine, ekipe Gacka 3:1. Renovirani sastav Luke Bar je odlično otvorio meč i poveo 1:0 u setovina. Poslije mnogo bolje igre bilo je 25:21.

U nastavku je predstavnik BiH uspio da se potpuno vrati u utakmicu i preokrene meč sa tri osvojena seta 25:11, 25:18, 25:17.

Ipak, ono što su navijači Luke Bar vidjeli u dvorani “Topolica” tokom prvog seta raduje. Bio je to moćan i goropadan sastav “sirena” koji je je od prvog trenutka bio u rezultatskoj prednosti.

OK “Gacko”

U nastavku je bilo vidljivo da su domaće tek nedavno krenule sa treninzima, što je veoma kvalitetna ekipa iz BiH iskoristila i trijumfovala.

Ovogodišnja pojačanja u sastavu “sirena” predstavila su se u lijepom svijetlu i sve to nagovještava jednu zanimljivu i uspješnu sezonu.

OK “Marina Kaštela”

U drugoj utakmici prvog kola Marina Kaštela je očekivano lako izašla na kraj protiv mladog sastava podgoričke Budućnosti 3:0 (25:12, 25:18, 25:22).

Turnir se nastavlja u subotu 9. septembra, mečevima drugog kola. Od 16 sati igraće Budućnost – Gacko, dok je za 18:30 h zakazan duel Luka Bar – Marina Kaštela.

OK “Budćnost”

Port Cup se završava u nedjelju a parovi su; Gacko – Marina Kaštela od 10:00 h i Luka Bar – Budućnost od 12:30 h.

Share.

Comments are closed.