Pioniri OK Mornar učestvovali na turniru u Bijelom Polju

Pioniri OK Mornar učestvovali se prethodnog vikenda na turniru u Bijelom Polju. Mlađani Barani koji su tek zakoračili u svijet odbojke i sporta imali su priliku da se druže i uživaju tokom jednodnevnog turnira, na kojem su osvojili jedan set i to protiv pobjednika turnira, ekipe Budućnosti.

Drugo mjesto osvojilo je bjelopoljsko Jedinstvo, treće OK Budva, dok su na četvrtom mjestu završili Barani.

-“Bilo nam je zadovoljstvo da se odazovemo pozivu za učešćee na turniru koji su organizovali naši domaćini. OK Jedinstvo okupio je najbolje pionirske ekipe iz Crne Gore i dao priliku dječacima godište 2007/08., da odigraju nekoliko utakmica koje će im izuzetno značiti u narednom periodu i omogućiti im da nastave sa napredovanjem, kazao je trener Barana Ivan Dobrković.

-“Gotovo cjelokupna naša ekipa je sastavljena od dječaka predpionirskog uzrasta sa samo dva pionira u svojim redovima i mogu reći da je jedan ovakav turnir i jedan osvojen set zaista veliki uspjeh i podstrek za naše dječake da nastave sa vrijednim radom i da njihovo vrijeme tek dolazi. Takođe, treneri koji su učestvovali na turniru u Bijelom Polju insistirali su da dječaci dan provedu u druženju i navijanju jedni za druge što će sigurno puno značiti svima i sigurno stvoriti nova prijateljstva. Na kraju bih se zahvalio i ekipi Budve sa kojom smo putovali do Bijelog Polja, na druženju tokom puta koji nije bio kratak. Nadamo se da će neki od narednih turnira koji su u planu takođe proteći u odličnoj organizaciji i gostoprimstvu koje su sve ekipe imale u Bijelom Polju od strane naših domaćina OK Jedinstva, istakao je trener Mornara Ivan Dobrković.

Kompletni rezultati:

Jedinstvo – Budućnost 1:2 (25:21; 25:27; 13:15)
Budva – Mornar 2:0 (25:14; 25:11)
Jedinstvo – Mornar 2:0 (25:14; 25:18)
Budućnost – Budva 2:0 (25:18; 26:24)
Budva – Jedinstvo 0:2 (23:25; 25:16)
Mornar – Budućnost 1:2 (11:25; 29:27; 9:15)

Share.

Comments are closed.