OSCG: Potpisan ugovor o stipendiranju sa Simonom Petranović

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković je u prostorijama OSCG potpisao ugovor o stipendiranju Simone Petranović, najperspektivnije odbojkašice Crne Gore u prethodnoj godini.

Ponikla u Galebu iz Bara, Simona je uspjela da dođe i do seniorske reprezentacije, a njen izuzetan talenat prepoznali su i u šampionu Srbije Ubu, u koju se Petranovućeva preselila ljetos.

– Kao što sam rekao kada smo potpisali ugovor o stipendiranju sa Vukašinom Cimbaljevićem, tako sam i sada siguran da će ova stipendija biti podsticaj za Simonu, koja je već član seniorske reprezentacije, da narednih godina bude oslonac nacionalog tima. Nadam se i da će njen primjer biti podsticaj djeci da počnu da se bave odbojkom i da vrijedno treniraju, a mi smo tu da im pomognemo. Napomenuo bih i to da je Odbojkaški savez Crne Gore stipendije za perspektivnog odbojkaša i odbojkašicu obezbijedio zahvaljujući sredstvima koja smo dobili na konkursu kod Uprave za sport i mlade – kazao je predsjednik OSCG Pajković.

Simona se zahvalila na povjerenju koje joj je ukazao Odbojkaški savez.

– Zahvalna sam Odbojkaškom savezu Crne Gore na ovoj stipendiji, naravno to će mi biti podstrek za dalji trud i rad. Potrudiću se da opravdam očekivanja i povjerenje koje mi je dato istakla je Simona Petranović

Share.

Comments are closed.