Opština Bar raspisala Javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta

U cilju afirmacije izvanrednih sportskih rezultata, sportista i sportskih radnika koji su svojim uspjesima i aktivnostima ostavili značajan pečat u sportu, Opština Bar je raspisala Javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2022. godinu.

Poziv je upućen sportskim organizacijama – sportskim klubovima, sportskim društvima (školska ili studentska), spotsko-rekreativnim društvima, te sportskim organizacijama lica sa invaliditetom registrovanim na teritoriji opštine Bar koji, u roku od osam dana od dana raspisivanja Javnog poziva, mogu dostaviti obrazložene prijedloge za dodjelu godišnjih priznanja u kategorijama: najbolji sportista, perspektivni sportista, sportska ekipa godine, sportski radnik godine i trener godine.

Za priznanje mogu biti predloženi sportisti, sportski radnici i treneri koji svoje djelovanje ostvaruju na teritoriji opštine Bar, kao i sportske organizacije čije je sjedište na teritoriji Opštine, a koji su postigli značajne rezultate u 2022. godini i koji su se takmičili najmanje jednu cijelu sezonu.

Za izbor perspektivnog sportiste Bara mogu biti predloženi sportisti uzrasta od 14 do 18 godina, a koji već nisu bili dobitnici ovog zvanja.

Podnosioci prijedloga imaju pravo da predlože samo po jednog kandidata po navedenim kategorijama.

Obrazloženi prijedlozi se, u pisanoj formi, predaju na Građanskom birou Opštine Bar uz naznaku: Opština Bar, Sekretarijat za kulturu, sport i mlade – Komisiji za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2022. godinu.

Share.

Comments are closed.