Oproštajna utakmica Riza Hasanagića u Baru

Nekadašnji igrač, bivši rukometni sudija, a poslednjih godina delegat na rukometnim terenima širom Crne Gore Rizo Hasanagić iz Ulcinja oprostio se večeras u Baru od rukometa.

Naime, poslednji put je na utakmici prvog kola Prve muške rukometne lige, Mornar 7 – Jedinstvo, bio u ulozi delegata (kontrolora) i kako to priliči iskusnom rukometnom radniku svoj dio posla obavio bez greške.

Rizo Hasanagić uoči meča u Baru

Plaketu za 50 godina bavljenja rukometom predao mu je uoči utakmice u dvorani “Topolica” Ivan Pavićević predsjednik Zajednice rukometnih sudija Crne Gore.

-“Bilo je dosta, 50 godina sam aktivno bio u rukometu i došlo je vrijeme da moje mjesto prepustim mlađim kolegama. Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam svih ovih godina bio dio velike rukometne porodice koja me je poštovala kao i ja nju, kazao je Rizo Hasanagić za naš portal.

Sa saradnicima u Baru pored zapisničkog stola

Rizo je bio čest gost Barana i rukometnih terena, počev od sale OŠ “Jugoslavija” pa do ovih novijih dana i SD “Topolica” gdje se sada igraju rukometne utakmice. Uvijek nasmijan predusretljiv i korektan, ali i odan svom poslu koji je uvijek obavljao besprijekorno. Sve to je doprinijelo da se uoči večerašnjeg meča u Baru, a po dobijanju plakete dvoranom “Topolica” iako bez prisustva publike zbog mjera NKT-a, prolomi veliki aplauz podrške igrača, sudija, trenera i ostalih službenih lica, za jedno veliko hvala !

Čestitke od stručnog šptaba Mornara 7
Share.

Comments are closed.