Odbojkašice Luke Bar počele pripreme za novu sezonu, Port Cup je na programu početkom septembra

Odbojkašice Luke Bar pripreme za novu sezonu počele su večeras.

U lijepom ambijentu sale “Poljoptivredne škole” višestruke šampionke Crne Gore su u godini jubileja – 30 godina postojanja, po starom dobrom običaju sredinom avgusta krenule sa pripremama, ali i ono što ih čeka početkom septembra.

Naime, od 8. do 10. narednog mjeseca planiran je tradicionalni odbojkaški “Port Cup” kojim “sirene” zvanično ulaze u trenažni proces.

Ove godine, sportsko – turistička manifestacija se održava po 28. put, a pored Luke Bar, nastupiće hrvatska Marina Kaštela, Gacko iz BiH i podgorička Budućnost.

Po riječima Vladimira Milačića, trofejnog šefa stručnog štaba barskog kluba, početku priprema je prisustvovala većina djevojaka na koje računa, dok prvom treningu nijesu prisustvovala ovoljetošnja pojačanja, Kolumbijke Karol Barrios j Heidys Mendoza i Bjeloruskinja Palina Shletsar, ali se brzih dana očekuje da se i one priključe.

Prvom treningu prisustvovale su i nekadašnje odbojkašice Luke Bar Tanja Bokan, Silvija Popović – Radović i Marija Šušić koje će nakon boravka u rodnom Baru, narednih dana nastaviti sa radom i pripremama u svojim klubovima.

Share.

Comments are closed.