Odbojkašice Galeba dočekuju Slidreht u revanš utakmici 1. kola CEV “Čelendž kupa”

Odbojkašice Galeba u srijedu u 18:00 sati u dvorani “Topolica” igraju protiv holandskog Slidrehta, revanš utakmicu prvog kola CEV “Čelendž kupa”.

Baranke su u prvom meču poražene sa maksimalnih 3:0, ali su pulenke Petra Kokovića pokazale da mogu da igraju protiv daleko iskusnijih Holanđanki.

“Čeka nas još jedna evropska utakmica iz koje treba da izvučemo samo pozitivne stvari kakav god bio rezultat. Svi smo se uvjerili o kakvom protivniku se radi. Fizički su dominantniji od nas i to je glavna prevaga. Naše je da damo svoj maksimum i da probamo sa dobrim servisom da im poremetimo prijem. Malo je falilo da uzmemo set u prvoj utakmici ali potrebne su nam baš ovakve utakmice da bismo odreagovali sa više zrelosti u najbitnijim trenucima. Sigurno je da nas očekuje spektakl u Topolici i ovom prilikom bih pozvao publiku u srijedu da dođu i da budu naš dodatni igrač”, rekao je za naš portal Petar Koković, trener Galeba.

Petar Koković

U prvoj utakmici slavila je ekipa iz Holandije na domaćem terenu rezultatom 3:0 (25:12, 25:21, 26:24).

Bolje izdanje nego u prvoj utakmici očekuje i srednji bloker Baranki Maša Dragojević.

“Ostaje žal za trećim setom iz prve utakmice gdje smo pokazale da možemo da igramo protiv iskusnije ekipe. Iako su fizički dominantnije od nas nećemo ustuknuti. Daćemo sve od sebe da se pokažemo u što ljepšem svijetlu, istakla je Dragojević.

Maša Dragojević

Crnogorski međunarodni odbojkaški delegat, Baranka Anka Ivanović biće CEV supervizor na ovoj utakmici.

Share.

Comments are closed.