Odbojkaši Galeba u dva meča eliminisani od Budućnosti u polufinalu play-off-a

Galeb Liko Soho Group – Budućnost volley: 0:3 (21:25, 23:25, 16:25)

Bar: SD “Topolica”, gledalaca: 80.
Sudije: Sava Batizić i Petar Jocović (Podgorica)

Galeb Liko Soho Group: Božović 2, Petrović 8, F. Milić 7, Muratović, Nonković (libero), Strahinja, Vujošević 1, Cimbaljević 12, M. Milić 8, Ramović 2, Martinović.

Budućnost volley: Dubak, Čičić (libero), Mašković, B. Vlahović, N. Radović, Radević 12, Hadžisalihović 12, Perunović 3, I. Vlahović (libero), Ćinćur 6, Jovović 14, B. Radović.

Aktuelni odbojkaški vicešampion države, Budućnost volley, igraće u finalu i ove sezone. Podgoričani su i danas u revanšu polufinala u dvorani “Topolica” savladali Galeb Liko Soho Group 3:0. U setovima je bilo (25:21, 25:23, 25:16).

Budućnost je pokazala da je u ovom trenutku kvalitetniji tim, a zanimljivo da je u prvom i trećem setu rezultat bio identičan kao u meču u Podgorici, igranom prije dva dana, s tim da je u drugom setu barski tim ovog puta pružio snažniji otpor. Drugi set gosti su dobili na razliku 25:23.

Najviše poena za Budućnost upisao je kapiten Đorđe Jovović 14, dok su Barani Stefan Radević i Benjamin Hadžisalihović susret završili sa po 12 poena.

Toliko je upisao i juniorski reprezentivac Lazar Cimbaljević u ekipi Galeba. Srđan Petrović i Milutin Milić su osvojili po osam, a Filip Milić sedam poena.

Share.

Comments are closed.