Novi veliki uspjeh Džiju Džica kluba Mornar iz Bara

Proteklog vikenda u Danilogradu je održano državno prvenstvo, gdje je nastupilo oko 300 takmičara iz 13 klubova, a ekipa iz Bara učestvovala je sa 26 takmičara i osvojila 28 medalja. Ekipa Mornara od subote ima 15 državnih prvaka,  jer je osvojila 15 zlatnih medalja, devet srebrnih i četiri bronzane medalje.

“Činjenica da smo imali 24 finalna meča i iz tih borbi izašli sa 15 prvih  mjesta, odnosno da smo dobili 15 državnih prvaka, govori o superiornosti na tatamiju Barskih šampiona. Naši šampioni ostavili su izuzetno jak utisak na publiku, jer je recimo Savo Jaredić radio osam mečeva skoro bez odmora ili sa pauzom od dva minuta, a treba istaći da su ove borbe izuzetno iscrpljujuće i da je potrebna  velika energija i kondiciona sprema”, s ponosom priča trener Mornara Saša Boltić.

Pored Jaredića odlični su bili i Andrija GolićKristina RadosavovićElena StojanovićBalša ĐurišićMilica MihaljevićDamjan PešićVuk PopovićOgnjen MarićevićNikolina Ružić

Novi pravaci države za 2021 godinu su Savo Jaredić, Andrija Golić u dvije kategorije, Kristina Radosavović u dvije kategorije, Isidora Nedović u dvije kategorije, Milica Mihaljevic, Denis Resulbegović, Damjan Pešić, Dino HaznadarAldin MujoviVuk PolovićDarina Kovalj, Nikolina Ružić. 

Srebrne medalje su osvojili Elena Stojanović (dvije medalje) , Balša Đurišić (dvije medalje), Milica Mihaljević, Lara Kovačević, Ognjen Marićević, Dunja ĐurišićMilo Mihaljević.

Bronzanim odličjima okitili su se Jovan ŽivanovićDavid DacićUroš Đoković Lazar Đoković.

“Već narednog vikenda ekipa Džiju Džice Kluba Mornar nastupa u Šapcu na Međunarodno kupu Šabac Open 2021. Biće to još jedan odličan test naših reprezentativaca pred nastup na Evropskom prvenstvu.

Veliku zahvalnost za odlaske na međunarodna takmičenja dugujemo našim sponzorima, jer bez njihove pomoći naši takmičari ne bi mogli nastupati i praviti ovakve vrhunske rezultate. Potvrda o njihovoj izvrsnosti je da je među njima 15 novih državnih prvaka”, zaključuje Boltić.

Share.

Comments are closed.