Novi uspjeh članova džiu džicu kluba Mornar

Članovi džiu džicu kluba Mornar imali su sjajan nastup tokom vikenda na “Banja Luka open-u 2022”.

Dvanaest članova ovog uspješnog sportskog kolektiva osvojilo je 8 medalja, 4 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

Ekipa je nastupila u podmlađenom sastavu jer je prvi tim odmarao poslije nastupa na Evropskom prvenstvu u Grčkoj koje je održano prije desetak dana.

Na međunarodnom prvenstvu nastupilo je oko 300 takmičara iz 5 država regiona, među njima kao jedini predstavnik iz Crne Gore, bio je JJK Mornar.

Zlatne medalje osvojili su Lara Kovačević, Milica Mihaljević, Dino Haznadar i Ognjen Marićević.

Vlasnici srebrne medalje postali su Katarina Garčević i Damjan Pešić, dok je bronza pripala Ognjenu Kuzmanoviću i Andereju Kralju.

Po riječima trenera Saše Boltića njegova ekipa je lijepo ugošćena u tom gradu, a čelnici Uprave grada su za barsku ekipu priredili prijem, gdje su ih ugostili predsednik Skupštine grada Mladen Ilić i potpredsjednik Saša Čudić.

-“Na srdačnom prijemu oni su Baranima poželjeli ugodan boravak i što više kvalitetnih rezultata, a ovo je kako je kazao Boltić samo potvrda lijepe saradnje bratskih gradova Bara i Banja Luke.
-“Na kraju moram istaći da smo izuzetno zadovoljni postignutim uspjehom i nastupom mladih takmičara, što potvrđuje da se u klubu odlično radi i trenira” istakao je Saša Boltić.

Share.

Comments are closed.