Mornar remizirao pod Goricom protiv šampiona: Barani propustili priliku da osvoje sva tri boda

Fudbaleri Monara odigrali su veoma kvalitetno protiv šampiona, bili bolji rival osim u prvih 15-tak minuta uvodnog dijela utakmice i mogu da žale za preostala dva boda što nijesu došla u Bar.

-„U prvom poluvremenu smo ih nadigrali, stvorili tri-četiri velike šanse i u najgorem periodu na isteku prvog dijela primili gol. Moji igrači su u drugom poluvremenu pokazali karakter i da smo možda bili malo mirniji mogli smo ih kazniti do kraja utakmice. Ali svakako moramo biti zadovoljni večerašnjim izdanjem, odnosno ne samo sa bodom, koliko sa odnosom i igrom. Tek je početak prvenstva, a široki fudbalski auditorijum je mogao da vidi da će Mornar biti ozbiljan rival ove godine i moramo nastaviti u ovom ritmu. Mornar svakako može mnogo više, ali očekujem da to moji izabranici pokažu već u sljedećoj utakmici, rekao je po završetku utakmice u Podgorici šef stručnog štaba Barana Slavoljub Bubanja.

Slavoljub Bubanja

Barani su na startu nove sezone imali dva teška gostovanja gdje su ostali neporaženi !

-„Kao novajlije moramo biti zadovoljni, jer smo imali dva gostovanja gdje smo osvojili četiri boda, ali ja želim i tražim od mojih momaka da i kući pobjeđujemo. Već u narednom kolu nam stiže Podgorica i to će biti premijerna utakmica pred našim navijačima. Već od sjutra se moramo okrenuti toj utakmici da pokušamo da i pred svojim navijačima dođemo do tri boda i potom mnogo mirnije nastavimo prvenstvo, kazao je starteg Barana.

Na drugoj strani, fudbaleri Budućnosti su nastavili sa lošom igrom sa početka sezone  rezultatskom krizom. Kapiten i reprezentativac Igor Ivanović je realno sagledao situaciju !

-„Uticao je i večeras loš prethodni period, i protiv Mornara naše blijedo izdanje. Poveli smo, ali ipak nijesmo uspjeli da osvojimo tri boda.  Nijesmo imali dovoljno sreće, ali ni dovoljno snage da izdržimo do kraja i stignemo do trijumfa. Protivnik je pružio jak otpor i čestitam im na zasluženom bodu, rekao je Ivanović i dodao da se nada brzom izlasku iz krize.

Sa utakmice pod Goricom

-„Moramo bolje, sigurno od ovoga ne može gore. Ekipa je uzdrmana nakon poslednjih rezultata i odlaska šefa, ali igrači moraju da se trgnu, da izađemo iz ove krize i počnemo da pobjeđujemo i osvajamo bodove, rekao je Ivanović.

U narednom kolu koje je na rasporedu u subotu 7. avgusta, Mornar pred svojim navijačima igra sa Podgoricom, dok je Budućnost gost Iskre u Danilovgradu.  

Share.

Comments are closed.