Masoničić uoči revanš utakmice Kupa: Moramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u prvom meču ako želimo finale

Odbojkašice Galeba spremne su da nastave pobjednički niz! Baranke su nakon večerašnjeg treninga istakle da su riješene da u revanšu polufinala Kupa u Kotoru budu na visini renomea svog kluba i na taj način obezbijede novo finale.

Naime, kako popularne “galebice” najavljuju, iako će u sjutrašnjem meču biti oslabljene neigranjem čak tri prvotimke, riješene su da odigraju mnogo bolju utakmicu od one prije sedam dana u Baru kada su slavile sa 3:1, i time dođu u poziciju da brane titulu osvajača Kupa za 2020. godinu.

-“Sjutra nas očekuje jedna teška i zahtjevna utakmica. Gimnazijalac je u prvom meču pokazao da može da igra ravnopravno sa nama, na momente je bio i bolji rival. Mi moramo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u prvom meču ako želimo da prođemo u finale. Iskreno i očekujem mnogo bolju igru pogotovo od naših iskusnijih igračica. I u ovom meču ćemo biti bez Nevene Vukčević i Milice Knežević, kao i već duže povrijeđene Andree Knežević, rekao je za naš portal Nikola Masoničić trener Galeba.

Utakmica Gimnazijalac – Galeb igra se u srijedu od 17,00 sati u Kotoru, a meč će da vode Dragana Vučinić i Jelena Mitrović iz Podgorice.

Share.

Comments are closed.