Luka Bar u derbiju dočekuje Herceg Novi

Jedanaesto kolo EPCG Superlige odbojkašica odbilježiće derbi u Baru u kojem se sastaju drugoplasirana Luka Bar i prvoplasirani Herceg Novi. Subotnji duel u SD “Topolica počinje u 16:00 sati.

“Ekipa Herceg Novog je neprikosnoveni lider šampionata i sigurno tim koji je na višem nivou od ostalih učesnika našeg prvenstva. Moramo igrati našu najbolju igru, jer jedino tako možemo doći do neizvjesnih završnica setova”, kazao je Vladimir Milačić, trener Luke Bar.

Trener Novljanki, Milorad Krunić kaže da su spremni, očekuju pobjedu, ali sa oprezom idu u Bar.

“Što se tiče utakmice u Baru, bićemo na oprezu. Iako smo ih do sada dobili tri puta u sezoni, u Kupu, prvenstu i prijateljskoj utakmici prije deset dana. Mislim da oni u prijateljskoj utakmici nijesu pokazali svoje najbolje lice i da će ova utakmica u Baru biti puno neizvjesnija od prijateljske. Mi idemo spremni, idemo na pobjedu, kojim rezultatom nebitno, bitna je pobjeda”.

U subotu su na programu još dva meča, Morača dočekuje Mediteran u sali OŠ “Radojica Perović” u Podgorici od 19 časova. U istom terminu, Jedinstvo u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju dočekuje Akademiju. Kolo će u nedjelju zatvoriti Galeb Liko Soho Group i Budućnost volley u Baru (SD “Topolica”, 17:00h).

Predstojeću prvenstvenu rundu otvoriće u petak od 19 sati Gimnazijalac i Albatros u Kotoru.

Share.

Comments are closed.