Luka Bar protiv Galeba traži “zlatni set” u revanšu polufinala odbojkaškog Kupa Crne Gore

U srijedu se igraju revanš mečevi polufinala Kupa Crne Gore za odbojkašice. U prvom meču sastaće se Luka Bar i Galeb u dvorani “Topolica” u Baru sa početkom od 17 časova. U prvoj utakmici bolja je bila ekipa Galeba savladavši Luku Bar rezultatom 3:0 i time stekla veliku prednost pred revanš.

“Očekuje nas težak meč protiv dobre ekipe Galeba. Nadam se da nećemo ponoviti lošu igru iz prve utakmice. Daćemo sve od sebe da se izborimo za zlatni set”, kazala je Danijela Barjaktarović, kapiten Luke Bar.

“Bez obzira na pobjedu prošle nedjelje, mislim da treba da budemo maksimalno ozbiljne i pripremljene dočekamo predstojeći meč, jer imamo kvalitetnog protivnika. Ima stvari koje treba da se poprave u odnosu na prvi meč, ali vjerujem da ćemo igrati jače i bolje i nadamo se prolasku u finale”, izjavila je Milica Knežević, tehničar Galeba.

U slučaju da ekipa Luke Bar trijumfuje rezultatom 3:0 ili 3:1, igraće se zlatni set koji će odlučiti prvog finalistu, dok u svim drugim ishodima utakmice u finale prolazi ekipa Galeba.

U drugom meču Rudar će dočekati Moraču u SC “Ada” u Pljevljima, a duel će početi u 19 časova. U prvom polufinalnom meču Morača je na domaćem terenu bila bolja rezultatom 3:2.

U slučaju da Rudar trijumfuje rezultatom 3:2, igraće se zlatni set, odnosno, ukoliko rezultat bude 3:0 ili 3:1, u tom slučaju pobjednik utakmice će se plasirati u finale. U slučaju da Morača pobijedi rezultatom 3:2, obezbijedila bi prolazak u finale.

Share.

Comments are closed.