Luka Bar na korak od desete titule šampiona Crne Gore

Morača – Luka Bar: 0 – 3 (21:25, 17:25, 19:25)

Podgorica: Sala OŠ “Radojica Perović”, gledalaca oko 200.
Sudije: Slobodan Kovačević i Branko Batizić (Podgorica)

Morača: Matanović, Vukadinović, Nedić, Petričević, Delić, Čavić, Miljanić, Rakočević,  Кrivokapić, Кovač, Savović, Кamčeva, Gigović, Đonović

Luka Bar: Petrović, Dević, Duraković, Cenović, Burzanović, Zavišić, Martinović, Кnežević, Vukoslavčević, Vuković, Čarapić, Hodžić, Barjaktarović.

Odbojkašice Luke Bar na korak su od odbrane titule prvaka Crne Gore.

“Sirene” su večeras u Podgorici savladale Moraču 3:0 i povele 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa prvenstva Crne Gore. Baranke su i prvi duel pred svojim navijačima prošle subote dobile sa 3:0, pa će u nedjelju pred svojim navijačima imati priliku da proslave desetu titulu prvaka Crne Gore.

Iako su najavljivale mnogo jači otpor nego u prvom meču, Podgoričanke ni večeras nijesu bile u prilici ni da zaprijete raspoloženim pulenkama Vladimira Milačića.

Još jednom su sjajnu partiju pružile Milena Burzanović i Dijana Vuković sa po 13 poena, dok je Dušanka Petrović upisala 7, a Anđela Čarapić šest poena.

U redovima Morače jedina raspoložena bila je Teodora Čavić sa 12 poena.

U plej-ofu igra se na tri pobjede, a naredna utakmica u kojoj bi Baranke mogle da proslave novu titulu šampiona na programu je u nedjelju 28. aprila u SD “Topolica” od 18 sati.

Share.

Comments are closed.