KK Mornar u prvom meču polufinala play-off-a dočekuje Sutjesku

U ritmu koji nemaju ni NBA timovi, košarkaši Mornara nastavljaju sjutra uveče odbranu titule prvaka Crne Gore. U standardnom terminu od 19 sati u “Topolici” protivnik će biti Sutjeska.

“Ne možemo, nikako, govoriti o potencijalnom, novom, finalu protiv Budućnosti kada za protivnika imamo u polufinalu ekipu Sutjeska. Nikšićani su kvalitetna, iskusna, ekipa koja nas je ove godine namučila u okviru Super lige i koja će nastojati da se plasira u finale. Tek ako uspjemo da prođemo Sutjesku pričaćemo o finalu” izjavio je šef stručnog štaba Mornara, Mihailo Pavićević.

Prethodni meč Super lige donio je još jedan peh za Mornar – povredu beka, Nemanje Vranješa.

“Ovakve stvari su neminovne kada imate po četiri meča za nedjelju dana. Po nekim prvim prognozama na Nemanju nećemo moći da računamo u polufinalu, a pitanje je da li će biti uopšte sposoban da zaigra do kraja sezone, s’ obzirom da se i ona završava sa dvije, tri nedjelje. Nikada nisam bio trener koji je žalio zbog izostanka nekog igrača. Tako je, kako je. Mi ćemo pokušati da sa trenutnim sastavom i igračima dođemo do završnice.” zaključio je Pavićević.

Polufinalna serija plej ofa igra se na dvije dobijene utakmice. Prvi meč između Mornara i Sutjeske igra se u srijedu u “Topolici”, a revanš je već u petak u Nikšiću. U drugom polufinalu sastaju se Budućnost i Lovćen.

Share.

Comments are closed.