Juniorke Galeba nove – stare šampionke Crne Gore

Juniorke Galeba šampionke su Crne Gore za ovu godinu. Na završnom turniru u Kotoru koji je održan u organizaciji OK Gimnazijalac, Baranke su odbranile titulu prvaka.

U polufinalu Galeb je savladao kotorski Gimnazijalc 3-0, a u finalu bio bolji od gradskog rivala Luke Bar 3-2.

U drugom polufinalu Luka Bar je savladala Rudar 3-0, dok je u borbi za treće mjesto Gimnazijalac bio bolji od Rudara 3-0.

Galeb je od osnivanja 2006. godine do sada osvojio osam titula prvaka, tri druga mjesta i jedno treće.

Za najbolju igračicu turnira Katarinu Ćaćić iz Galeba, organizator je obebezbedio posebno priznanje.

Katarina Ćaćić i sudija Sonja Simonovska

Turniru je prisustvovao naš proslavljeni trener i predsjednik trenerske organizacije OSCG, Veselin Vuković, kao i selektor juniorske reprezentacije Marko Bagarić.

Nikola Rosić posjetio OK Galeb

Proslavljeni reprezentativac Srbije Nikola Rosić nedavno je posjetio OK Galeb.  Nikola koji je čest gost Bara, odakle je njegova supruga, na jednom od treninga u sali OŠ “Jugoslavija” družio se sa odbojkašicama i odbojkašima barskog kluba.

Nikola Rosić zajedno sa Batom, korektorom Srbije već četvrtu godinu za redom realizuje odbojkaški Kamp na kome učestvuju i odbojkasice Galeba. Ovogodišnji kamp se realizuje u Vrnjačkoj Banji, a iz barskog kluba na kampu će boraviti 23 odbojkašice.

Nikola Rosić na treningu Galeba

Treneri na kampu su vrhunski stručnjaci iz Srbije kao i pomoćni trener OK Peruđa iz Italije.

OK Galeb aktivno učestvuje u angažovanju djece za odlazak na kampove van Crne Gore, s ciljem napretka svojih članova. Sa barskim odbojkašicama svake godine putuje i po jedan trener, a klub finansijski pomaže djeci u realizaciji obaveza prema kampu.

Share.

Comments are closed.