Izvanredan uspjeh džudista barskog Mornara u Splitu i Bijelom Polju

Članovi džudo kluba Mornar iz Bara osvojili su proteklog vikenda 11 medalja na turnirima u Splitu i Bijelom Polju. Jedanaest takmičara barskog koji su nastupili na ova dva turnira osvojili su 4 zlatne, 3 srebrne i 4 bronzane medalje.

Balša Đurišić je bio zlatni na prestižnom međunarodnom takmičenju  “Kup Jadrana” u Splitu koji je bodovnog karaktera za nastup na Evropskom i Svjetskom prvenstvu, dok je na istom takmičenju Petar Mardunović osvojio bronzanu medalju.

Na Kup-u “Bijele rade” u Bijelom Polju na kojem je nastupilo oko 350 takmičara, Helena Klimenko, Balša Mihailović i Miloš Golubović bili su najbolji  u svojim kategorijama gdje su apsolutnom dominacijom osvojili zlato.

Lazar Đikanović, Lazar Đoković i Lazar Knežević osvojili su srebrne medalje, a do ovog odličja stigli su u ubjeljivim pobjedama.

Na kraju Katarina Garčević, Ivona Matković i Balša Garčević okitili su se bronzanim medaljama.

Kako navode iz barskog kluba, sljedećeg vikenda Balša Đurišić i Kristina Radosavović – reprezentativci Crne Gore, učestvovaće na Balkanskom prvenstvu koje se održava u Sjevernoj Makednoniji.

Ujedno, iz kluba su se javno zahvalili DOO “Komunalne djelatnosti” – Bar koje je sponzorstvom omogućilo učešće na ova dva turnira.

Share.

Comments are closed.