Ipa games 2022: Krenula prva takmičenja

U Baru je počela policijska Olimpijada “ Ipa games 2022”. Nakon jučerašnjih takmičenja i ceremonije otvaranja pr Ipa sekcije Crne Gore Jelena Tomić ne krije zadovoljstvo.

“Imali smo juče taj prvi dan, od programa koji je bio vezan za „otvorena vrata“ odnosno prezentaciju naših policiskih snaga do prvih takmičenja. Na svakom koraku je pisutno zadovoljstvo, posebno nakon ceremonije otvaranja. Sada je sve na takmičarima, a oni su prepuni entuzijazma.Bar diše sportskim plućima Ipa games,i to se osjeća na svakom koraku. Gosti su prezadovoljni, a osim tog takmičarskog eleme Posebno oduševljenje izaziva naša maskota „IP Men“, sa kojom svako želi da se slika“-kaže Tomić.

Danas, u utorak 10. maja igraju se odbojka na pijesku (muškarci), basket 3×3, futsal grupe B i C i streljaštvo (muškarci).

„ Jeste, i danas nas očekuje bogat dan, prepun uzbuđenja. Imamo tri takmičenja od kojih je jedno u Pg, a to je streljaštvo. Gledalaca ima dovoljno, lijepo je vrijeme, važni su rezultati ali su oni negdje u drugom planu.Bitno je druženje“- kaže Tomić.

Prvog dana su ostvareni sledeći rezultati:

Futsal :

GRUPA D poeni mjesto
IPA Bosna i Hercegovina 7 III
IPA Izrael tim 3 7 II
IPA Slovenija 8 I
IPA Hrvatska tim 1 5 IV
IPA Poljska Poznan 0 V
GRUPA A poeni mjesto
IPA Albanija 3 IV
IPA Gibraltar 0 V
IPA Poljska Wroclaw 9 II
IPA Bugarska Lions 6 III
IPA Slovačka 12 I


Odbojka na pijesku – žene

GRUPA A poeni mjesto
IPA Rumunija 6 I
IPA Njemačka 3 II
IPA Crna Gora tim 2 0 III
GRUPA B poeni mjesto
IPA Bosna i Hercegovina 3 II
IPA Crna Gora tim 1 6 I
IPA Albanija 0 III
Share.

Comments are closed.