Gradski odbojkaški derbi u Baru, Luka Bar ili Galeb LSG

Sedmo kolo EPCG Superlige za odbojkašice obilježiće novi gradski odbojkaški derbi između Luke Bar i Galeba. Veliki okršaj igra se u petak od 17 sati i 30 minuta u dvorani “Topolica”.

Vladimir Milačić

Trener Luke Bar Vladimir Milačić očekuje “tešku” i neizvjesnu utakmicu.

“Očekujemo neizvjesnu i “tešku” utakmicu dvije po kvalitetu slične ekipe. Moramo igrati pametno, disciplinovano sa malo grešaka. Samo tako možemo pobijediti jako dobru ekipu Galeba”, kazao je Milačić.

Petar Koković, trener Galeb Liko Soho Group-a kaže da spremno i u punom sastavu dočekuju utakmicu u petak.

“Poslije određenih problema sa virusom raduje me to što smo konačno svi na okupu i što u punom sastavu dočekujemo derbi. U utakmicu ulazimo sa maksimalni respektom prema ekipi Luke Bar koja je i više nego dobro otvorila ovu sezonu. Barsku publiku sigurno očekuje jedna lijepa odbojkaška predstava u najvećem crnogorskom derbiju. Bićemo spremni u petak i daćemo sve od sebe da Bar bude i dalje “crveno-bijeli” grad.

Za petak je predviđen još jedan duel u kojem se sastaju Herceg Novi  i Akademija od 20 časova. Preostala tri meča ovog kola odigraće se subotu. Morača i Albatros sastaju se u Podgorici (18:30h), dok su od 19 časova na programu dva duela, Gimnazijalac dočekuje Jedinstvo, dok će Mediteran i Budućnost volley igrati u Budvi.

Share.

Comments are closed.