Galeb u primorskom derbiju dočekuje Mediteran: Mornar gost Jedinstva

Mečevima 12. kola u dane vikenda biće nastavljen šampionat u Prvoj ligi za odbojkaše. Budva će u subotu ugostiti Sutjesku od 18 sati u dvorani “MSC” u Budvi, dok će drugog dana vikenda (u nedjelju) da se igra Jadranski derbi između Galeba i Mediterana u dvorani SC “Topolica” u Baru sa početkom od 16 sati.

Galeb ima podmlađen tim, ali se trener Vlado Jovanović nada dobroj igri.

“Utakmica je za nas kao i svaka druga – novi izazov za naše mlade momke. Mediteran ima nekoliko iskusnih igrača, ali mi ćemo pokušati da odigramo najbolje što možemo i postignemo što bolji rezultat. Naše utakmice sa Mediteranom su uvijek zanimljive i neizvjesne, pa se nadam da će tako biti i ovog puta. Svaka utakmica za naše mlade momke je prilika da napreduju i stiču iskustvo na terenu, jer mi prvenstvo igramo sa pionirima, pojačani sa tri kadeta” , kaže Jovanović.

Zanimljivu utakmicu koja će biti revija mladih igrača očekuju i u taboru Budvana.

“Primičemo se polako kraju takmičarske sezone što se tiče Prve lige za seniore, i u naredna dva vikenda se sastajemo sa ekipama Galeba i Jedinstva sa kojima sigurno možemo ravnopravno igrati i nadati se novim bodovima. Od 11. januara, kada smo i nastavili sa pripremama za drugi dio sezone, radimo vrijedno i marljivo, zdravlje nas zasad služi, pa očekujem da u nedelju budemo kompletni i na samoj utakmici pretočimo ono što radimo na treninzima. Poštujemo ekipu Galeba, sa kojima smo dugo godina rivali, pogotovo u mlađim kategorijama, a na samom terenu i sa jedne i sa druge strane naći će se veliki broj pionirskih i kadetskih reprezentativaca Crne Gore, tako da očekujem, prije svega, jednu lijepu odbojkašku predstavu”, izjavio je Predrag Ćorluka, trener Mediterana.

Sat kasnije (17h), Jedinstvo dočekuje Mornar u dvorani SC “Nikoljac” u Bijelom Polju.

U ovom kolu slobodna je ekipa Budućnost volley.

Raspored:

subota, 27. februar
Budva – Sutjeska (18h)

nedjelja, 28. februar
Galeb – Mediteran (16h)
Jedinstvo – Mornar (17h)

Share.

Comments are closed.