G-unit osvojio turnir i u Golubovcima

Sinoć je završen i treći 3×3 Montenegro turnir u sezoni 2021. Pobjednici turnira u Mojanovićima, u organizaciji Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, je ekipa G-unit iz Bara.

Na turniru je učestovalo 14 ekipa, od čega su četiri svoj put u glavni žrijeb tražile kroz kvalifikacije. Grafomateks je iznenadio favorizovani Tristar Nikšić, a ekipa Limun je bila bolja od Vukova iz Zete.

Igrači Limuna, Vladan Kaluđerović, Radule Raspopović, Vladimir Kljajić i Luka Poje, su nakon kvalifikacija nastavili u dobrom ritmu i u grupi priredili pravu senzaciju – savladali su šampione iz Bijelog Polja, G-unit, rezultatom 13:11, što je za Barane značilo da će za protivnike u četvrtfinalu, imati Dangerous.

U reprizi finala iz prva 3×3 Montenegro turnira, Dangerous mnogo bolje ulazi u meč. U jednom trenutku je bilo i 17:11, a onda Barani prave nevjerovatnu seriju od 8 poena zaredom. Nakon koša Cebalovića se ušlo u produžetke, a Mako Mijović šutem sa poludistance donosi pobjedu svojoj ekipi.

U ostalim četvrtfinalima, Podgorica je pobijedila Red Kros Cetinje, Šaolin ekipu NLO, a Limun je u duelu domaćih timova, bio bolji od AS Fitnes-a.

Nakon ubjedljive pobjede G-unit-a, u drugom polufinalu je publika gledala pravu dramu. Na kraju pobjeda Šaolin-a košem bivšeg juniorskog 3×3 reprezentativca, Ibrahima Cenovića, u produžecima.

U “barskom finalu”, bolji je bio stariji i iskusniji tim G-unit, kojem je to druga 3×3 titula zaredom.

Za basketaše neće biti pauze – već večeras, počinje tradicionalni ,,Baci drogu u koš’’ basket turnir u Pljevljima.

Share.

Comments are closed.