Fudbalski centar “Caušević“ uspješno priveo kraju zimske sportske pripreme

Uoči nastavka “Amplitudo” Druge crnogorske fudbalske lige prošle nedjelje je utakmicom izmedju tutinskog Jedinstva i domaćeg Otranta spuštena zavjesa na zimske sportske pripreme u Fudbalskom centru “Caušević” u Ulcinju, gdje su par utakmica ove zime odigrale i ekipe iz Bara. Pored fudbalera Mornara u ovom sportskom kompleksu su igrali i fudbaleri Hajduka.

-“Sportski prijatelji iz Tutina su i ove zime odabrali Ulcinj za pripreme pred proljećni dio šampionata. Pored treninga oni su odigrali i još dva meča protiv trećeligaša OFK Spuž i FK Hajduk iz Bara. Dva dana ranije i ženska seniorska fudbalska reprezentacija Albanije je završila sedmodnevne pripreme. Ove zime su u našem kompleksu par utakmica odigrali i fudbaleri Mornara, a naročito će ostati zapamćena dobra fudbalska predstava između barskog drugoligaša i Telekom prvoligaša Dečića iz Tuzi, kazao je za naš portal vlasnik ovog sportskog kompleksa Mišo Caušević, dokazani sportski prijatelj brojnih ekipa iz Bara.

-“Radost i ponos svih nas koji smo bili učesnici dvomjesečnog druženja sa sportistima iz Crne Gore i Regiona je velika, jer je sve proteklo u najboljem redu. Nije neskromno reći da su svi isticali dobre uslove i predusretljivost domaćina i da su se svi osjećali kao kod kuće. Do 9. trofeja Miljana Miljanića koji se tradicionalno organizuje krajem juna očekujemo još aktivnosti I to prije svega u pauzi prvenstva koje je zakazano u martu zbog reprezentativnih utakmica. Svima koji su ove zime posjetili naš najljepši grad kako ja to volim da istaknem, veliko hvala od sportskih i turističkih radnika Ulcinja, kazao je Caušević i na kraju dodao:

-“I pored teške epidemiološke situacije u zemlji i Regionu, kao i cijelom svijetu potrudli smo se da sve protekne u najboljem redu. Ovom prilikom pozdrav Baranima, ali i svima u Crnoj Gori i Regionu od srca i molba da uz preporuke medicinara damo i lični doprinos i konačno izađemo kao pobjednici nad koronom, istakao je Caušević.

Share.

Comments are closed.