Fudbaleri Mornara ubjedljivi u prvom pripremnom meču: Barani bolji od Adrie

Fudbaleri Mornara odigrali su danas prvu pripremnu utakmicu uoči starta proljećnog dijela sezone. Barani su na pomoćnom terenu SRC “Topolica” savladali trećeligaša “Adriu” 4:0 (1:0).

Strijelci za barskog prvoligaša bili su kapiten Aleksandar Vujačić u 2., Dejan Račić u 61. i 75. i Andrija Kolundžić u 77. minutu.

Za utakmicu sa trećeligašem, koji je pojačan japanskim fudbalerima na probi, trener Zoran Đurašković je formirao dva tima koji su odigrali po poluvrijeme. U drugom dijelu su priliku za nastup dobili i momci iz omladinskog pogona Mornara.

Na prvom meču od novih fudbalera koji su na probi, tu su bili golman Rajko Boljević iz Bokelja i japanski internacionalac Kotalo Kisi.

Barani su počeli u sastavu: Rajko Boljević, Siniša Stevanović, Đorđe Leković, Jovan Baošić, Armin Imamović, Andrija Kaluđerović, Luka Perović, Milivoje Raičević, Kotalo Kisi, Aleksandar Vujačić i Danijel Nikolić.

U drugom poluvremenu igrali su: Miloš Nišavić, Velimir Ljutica, Filip Mitrović, Ermin Seratlić, Vojin Jeknić, Marko Ćetković, Demir Škrijelj, Andrija Kolundžić, Kris Marlon Ondong MBA, Dejan Račić, Haris Duraković, Lazar Zlatičanin, Alen Bišević i Asad Škrijelj.

Barani su sa pripremama za drugi dio sezone krenuli 10. januara.

Share.

Comments are closed.