Fudbaleri Mornara u kompletnom sastavu u nedjelju dočekuju lidera Druge lige, ekipu Dečića

Fudbaleri Mornara u nedjelju igraju derbi 15. kola Druge lige sa vodećim Dečićem, na stadionu Topolica. Barani su trenutno na petom mjestu na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani kotorski Bokelj.

Trener Obren Sarić najavljuje još jednu igru na pobjedu svog tima i izražava zadovoljstvo što poslije dužeg vremena na raspolaganju ima sve prvotimce.

Obren Sarić – šef stručnog štaba FK Mornar

– Naša je obaveza da na svom terenu na svakoj utakmici idemo na pobjedu, bez obzira što nam je rival veoma dobra ekipa Dečića, vodeća u prvenstvu Druge lige. Poslije mnogo vremena u ekipi nema povrijeđenih ni bolesnih, pa mogu da računam na sve prvotimce. U dogovoru sa ostalim članovima stručnog štaba riješićemo dvije-tri dileme u pogledu sastava tima. Ekipa vrijedno trenira I dobro igra, pa postoje svi preduslovi da ispunimo cilj u ovoj polusezoni, a to je da budemo pri vrhu tabele – ističe Sarić.

Predsjednik Upravnog odbora Nikola Simović kaže da je stanje u klubu redovno. Izmirene su sve obeveze prema igračima, regulisane su i plate i premije.

Nikola Simović – predsjednik UO FK Mornar

– Sve je u najboljem redu, guramo po planu. Od budžeta zavise i naše ambicije u ovoj sezoni. Povećanje budžeta i dovođenje nekih igrača u zimskoj pauzi značilo bi i uvećanje naših ambicija kada je u pitanju plasman u Prvu ligu. Ali, o tome ćemo razgovarati kad dođe vrijeme. Važno je da se fudbal vratio u Bar i da je Mornar uplovio u mirne vode – veli Simović.

Nedjeljna utakmica između Mornara i Dečića iz Tuzi na stadionu Topolica počinje u 13 časova i 30 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Share.

Comments are closed.