Fudbaleri Mornara odigrali neriješeno protiv Dečića u Ulcinju

Dečić – Mornar: 2:2 (2:0)

Ulcinj: Fudbalski centar “Caušević” (travnati teren ), igrano bez prisustva publike.
Sudija: Petar Lalić Bar
Strijelci: K. Vuljaj u 32’ minutu i An. Rudović u 40 iz penala (Dečić) – Pajović u 51’ minutu i Kacić u 60’ minutu iz penala (Mornar).

Dečić: Velimirović, Dreshaj, Prenkočević, Ad. Rudović, Tući, Božanović, Marković, K. Vuljaj, An. Rudović, Pešukić, Adrović.
Igrali su još: M. Vulaj, Nikolić, Adžović, Rolović, Lulgjuraj, Maloku, Zeljković,  Gjolaj, Pepić,  Banovic, Đoković i Sefa.

Mornar: Radović, Pajović, Bugarin, Bakić, Kažić, Seratlić, Vukmarković, Sekulović, Pepić, Poček, Guzina.
Igrali su još: Vukčević, Bulatović, Kacić, Mucović, Martinović, Marstijepović, Merdović i Cvijović.

Fudbaleri Mornara igrali su u Ulcinju sa Dečićem 2:2, u sedmoj konrolnoj utakmici uoči nastavka sezone.

Sastav iz Tuzi, inače najprijatnije iznenađenje jesenjeg dijela Telekom Prve crnogorske lige je na poluvremenu imao prednost od 2:0, golovima Kristiana Vuljaja u 32’ i Anđela Rudovića u 40’ minutu iz penala.

Barani su u nastavku preko Jovana Pajovića u 51’ minutu i Benjamina Kacića u 60’ minutu iz penala izjednačili, što je bio i konačan rezultat ovog zanimljivog meča, čije sjajan domaćin bio Fudbalski centar “Caušević”.

Tuzani su mogli i do trećeg pogotka na meču, ali Admir Adrović u 30’ minutu nije iskoristio penal.

Treneri Dečića i Mornara: Edis Mulalić i Slavoljub Bubanja

Bio je ovo četvrti remi Barana, uz tri poraza. Pored današnjeg remija sa izabranicima Edisa Mulalića, puleni Slavoljuba Bubanje su odigrali neriješeno sa Sutjeskom, Podgoricom i Jezerom, a u sva tri meča je bilo po 0:0. Izgubili su od Adrije 2:1, Petrovca 3:0 i OFK Titograda 3:1.

Kako saznajemo sledeću pipremnu utakmicu Barani bi trebalo da odigraju 20. februara, a protivnik će im vjerovatno biti užička Sloboda.

Share.

Comments are closed.