Džiju džicu klub Mornar najbolji u Budvi

Tokom vikenda u Budvi je održan međunarodni Kup u džiju džici “Budva open 2023”, koji je okupio 450 takmičara (19 klubova) iz 5 država.

Barski JJK Mornar bio je najsupješniji, a pored pehara, osvojili su 40 medalja, 14 zlatnih, te po 13 srebrnih i bronzanih medalja.

Pehar za najbolju takmičarku prvenstva u borbama pripao je Milici Mihaljević.

U izuzetno jakoj konkurenciju ekipa barskog Mornara postala je i ekipni pobjednik Kupa u Budvi.

Ovo je samo potvrda izuzetnog rada u klubu kako takmičara, tako i trenera , uz konstantan dolazak novih budućih šampiona od kojih se očekuje da već na narednim takmičenjima pokažu svoj talenat I kvalitet.

Milica Mihaljević je proglašena za najbolju u ženskim borbama , Andrija Golić je potvrdio klasu, bio na visini aktuelnog Svetskog i Evropskog šampiona u svojoj kategoriji do 16 godina.

Tu su i neki novi budući šampioni a među njima su se nametnuli Alija Bugari, Lara Kovačević i Ena Leković.

Po riječima Saše Boltića uz rad trenera Rafeta Šahmana, Stefana Pejovića i Alekseja Kuznjrcova nema zime za budućnost kluba..

Zlatne medalje su osvojili su: Dunja Lakić, Todor Zorić, Ognjen Marićević, Alija Bugari, Milica Mihaljević 2, Elena Bošković, Elena Stojanović, 2, Andrija Golić, Uroš Đoković Vuk Polović, Ena Leković, Lara Kovačević I Nikola Kovačević.

Sljedeće takmičenje za barski klub biće narednog vikenda na sarajevskim Palama.

Share.

Comments are closed.