Bodibilder Nikola Tomović prvak Balkana

Nikola Tomović član Bodi bilding kluba „Maximus gym“ iz Bara okitio se titulom prvaka Balkana koje je održano u Knjaževcu (Srbija) u konkurenciji 20 zemalja.

Sedam dana po završetku Državnog prvenstva na kojem se okitio titulom šampiona Crne Gore, ali i titulom Overall šampiona, Tomović je u kategoriji Muscular Physique postao Balkanski prvak.

-Veoma sam zadovoljan formom tokom priprema i poslednjih takmičenja. Sve je išlo onako kako sam planirao, a veliki trud i odricanje krunisano je prvim mjestom i peharima, kako na domaćim, tako i inostranim terenima, kazao je za naš portal Nikola Tomović.

Odricanje je bilo ogromno istuče Nikola i dodaje … Dva – tri treninga dnevno sa mojim personal treninzima kao i porodične obaveze uz snagu i volju su su sjajna formula od prvog dana bavljenja ovim sportom. Generalno, zacrtani ciljevi su ostvareni, ali Tomović u planu ima još dva velika takmičenja.

-„Očekuje me nastup na “Grand Prix” takmičenju u glavnom gradu Mekedonije u Skoplju, a ukoliko se sve kockice poslože i nastup u poznatom španskom ljetovalištu, Santa Suzana, gdje imam ulaznicu za Svjetsko prvenstvo, kazao je Tomović.

Share.

Comments are closed.