Bodibilder Nikola Tomović peti na svijetu

Početkom novembra (od 2. do 7.) u Španiji je održano Svjetsko prvenstvo u bodibildingu, na kojem je nastupio Baranin Nikola Tomović.

Naš sugrađanin je u Santa Suzani nastupio u veoma jakoj konkurenicji, jer je u njegovoj kategoriji nastupilo čak 17 nevjerovatnih atleta, odnosno šampiona u bodibildingu.

Tomović je ušavši u finale, odnosno “Top 6” takmičenja ostvario ogroman uspjeh, da bi na kraju zauzeo odlično peto mjesto.

Ujedno, ovo je najbolji rezultat crnogorskog bodibildinga u kategoriji koja je najbrojnija “Men’s Physique”.

“Izuzetan uspjeh kako moj, tako i za kompletan BB savez, za Crnu Goru. Zahvalio bih se treneru Vladici sa kojim sam radio u završnici priprema, Prosto nemam riječi za ovog čovjeka koliko me bodrio i vjerovao u mene. Svaki dan smo se čuli oko najsitnih detalja i pratio formu iz dana u dan. Bio je tu na  takmičenju uz mene, drugim riječima profesionalac. Ništa manje, veliko hvala i mojim prijateljima koji su ujedno i sponzorisali nastup, bez čije pomoći svakako ne bih mogao ostavriti ovakav rezultat, klubu Maximus GYM, firmama “E plus”, “Portofino”, “Rapex”, “7 nutrition”, Adnanu Kojiću i Adnanu Doi Alomeroviću”, rekao je Tomović.

Share.

Comments are closed.