Bodibilder Nikola Tomović odbranio titulu državnog šampiona

Na nedavno održanom državnom prvenstvu u Podgorici (kategorija Man’s Phyisiqe), barski bodibilder Nikola Tomović je drugi put odbranio titulu državnog šampiona i potvrdio titulu najuspješnijeg takmičara u svojoj kategoriji.

Tomović je kako se i očekivalo potvrdio svoju dominaciju, ali kako kaže iako se okitio šampionskom titulom, ovo nije bila njegova najbolja forma.

-“Forma mi je u uzlaznoj liniji i svakako da na narednim takmičenjima gdje će biti mnogo većih izazova očekujem onog pravog Tomovića, kaže Nikola.

Dvostruki šampion si Crne Gore, Internacionalni šamnpion, osvajač bronzane medalje na Balkanskom šampionatu! Ozbiljan si pretendent na Balkansku titulu ?

“Veliki izazov za mene je učešće na Evropskom prvenstvu, ali je to paklena konkurencija, kaže Nikola i dodaje:

Nikola Tomović

-“Moji snovi su da dobijem “Pro Card”, odnosno propusnu kartu za najveća profi bodibiling takmičenja u svijetu (ona se dobija na osnovu broja prvih mjesta ili osvojenih bodova), a to ću pokušati da dobijem na  “Daimond Cup-u” koje je jedno od najjačih takmičenja. Ove godine taj kup bi trebao da se održi u Španiji ili Makedoniji. Ujedno, ukoliko stigne “Pro Card” propusnica osigurao bih učešće na najvećim turnirima na svijetu na “Arnold clasic-u” i “Olimpiji” u Americi”, a samim tim i još mnogo sponzora koji su mi neophodni za pripreme, ističe Tomović.

Nikola Tomović je i uspješan personalni trener, a kako nam je rekao od srca ističe zahvalnost, svim prijateljima, sponzorima: Alenu Đeljoševiću i njegovoj firmi, kafićima Savoja i Pulena, te Srđanu Vukićeviću i “BIG SAM” opreme za trening i Suplementacija XXL iz Podgorice.

Na šampionatu koje je održano u podgoričkom Top Gym-u nastupio je još jedan Baranin Nikola Pantović, a Tomović mu je bio mentor. Nikola Pantović je po prvi put nastupio i zauzeo peto mjesto.

Share.

Comments are closed.