Bodibilder Nikola Tomović dobitnik posebnog priznanja Komisije za dodjelu sportskih nagrada u 2021.

Baranin Nikola Tomović dugi niz godina postiže zapažene rezultate. Reprezentativac Crne Gore i član bodybuilding kluba “Maximus gym” krajem 2021. dobio je posebno priznanje od Komisije koja je dodijelila godišnja priznanja iz oblasti sporta.

Tomović je učestvovao je na Balkanskom prvenstvu 2021.- Balkan bodybuilding and fitness championship, održanom u Drobeta Turnu Severin- Rumunija, gdje je osvojio bronzanu medalju na International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB).

Jedan je od najboljih predstavnika Bodybuilding and fitness federation Crne Gore od 2017.godine.

Od 2018, pa sve zaključno sa 2021. godinom, državni je šampion, te Internacionalni šampion, Diamond cup svjetski šampion, kao i međunarodni šampion.

“Zaista sam srećan što je i moj grad prepoznao trud i rad, na kraju i kvalitet. Svih ovih godina postižem sjajne rezultate, pa je zadovoljstvo tim prije veće. Proglašen sam najboljim reprezantivcem i najuspješnim takmičarem u sezoni 2020/21 godina, što je bio i povod da dobijem sportsku stipendiju od nekadašnjeg Ministarstva sporta. U istoriji bodybuilding-a Crne Gore prvi sam reprezantivac koji je ostvario i dobio sportsku stipendiju”, kaže Tomović i dodaje:

“Ovo nije nimalo jeftin sport, naprotiv, ali imam veliku podršku od matične bodybuilding reprezentacije Crne Gore i Saveza, koji me podržavaju i finansiraju inostrana takmičenja. Savez je od prvog dana tu sa za sve moje sportske uspjehe i zaista imam samo riječi hvale. Pored Saveza, tu su i moji prijtelji čija je podrška značajna- “E plus”- Gradimo zajedno, firma “Rapex”, Protein “Health”“Adnan kiropkraktika”, fotograf Adnan Doa Alomerović, kao i teretane “Maximus” i “Extrem gym”– Bar kojima sam zahvalan za sjajne uslove i veliku pomoć”, zaključio je Tomović.

Share.

Comments are closed.