Baranke odlučne da se bore za titulu

Ženski odbojkaški klub “Luka Bar” u godini jubileja, 30 godina postojanja, ozbiljno se priprema za predstojeću sezonu u kojoj želi da povrati dugogodišnji primat, odnosno da zadrži plasman u samom vrhu naše ženske odbojke. Neće biti ni malo lako, obzirom da su se i ostali konkurenti pojačali. To tvrde i gošće emisije “Uhvati dan” Tijana Kruta, Sofija Labović i Milica Berilažić.

Početku priprema je prisustvovala većina djevojaka na koje Vladimir Milačić  računa, osim pojačanja, Kolumbijki Karol Barrios i Heidys Mendoza i Bjeloruskinje Paline Shletsar, ali se brzih dana očekuje da se i one priključe.

„Treniramo u sali Srednje stručne škole i tu zaista imamo sve dobre uslove. Malo su se stvari promijenile u crnogorskoj odojci. Dugogodišnju domanaciju nas i Galeba prekinula je ekipa Herceg Novog . To je, za ovdašnje prilike, tim sa velikim budžetom. Na nama je ipak da damo sve od sebe da trofeje vratimo u Bar“ kaže Tijana Kruta.

Sve djevojke vrijedno rade.

„Treninzi su najbolji pokazatelj rada. Želimo da spremno uđemo u sezonu i to možemo samo jakim treningom. Uželjele smo se odbojke nakon ovijh mjeseci pauze. Na nama je da damo sve od sebe, vjerujem da će se pojačanja dobro uklopiti i da ćemo napraviti jednu dobru sinergiju među svima nama“ dodaje Sofija Labović.

O ambicijama kluba ove sezone govorila je Milica Berilažić.

„Uvijek smo bili u vrhu. Nadamo se da će pehar biti ponovo u prostorijama Luke Bar. Pred nama je jak trenažni proces, čekamo novajlije. Do kraja mjeseca će nam se pridružiti i ostale djevojke i onda kada budemo kompletni videćemo na čemu smo.

Sve tri ističu da je  ŽOK Herceg Novi glavni favorit ali i da to ne znači da će se one lako predati.

Share.

Comments are closed.