Baranke i Barani značajno doprinijeli pobjedama svojih odbojkaških klubova u inostranstvu

Tokom vikenda barske odbojkašice koje igraju u inostranstvu dale su značaj doprinos u uspjesima svojih klubova.

Sa osvojenih 15 poena, Nikoleta Perović je vodila Kolejilero do pobjede protiv ekipe Buyukcekmece rezultatom 3:0, u turskoj ligi.

U 14. kolu Prve lige Srbije, odbojkašice Tenta slavile su na domaćem terenu protiv Željezničara rezultatom 3:2. Za Tent dobru partiju pružila je Marija Šušić.

U istom kolu odbojkašice Uba savladale su na domaćem terenu ekipu Kleka rezultatom 3:0.  Baranka Simona Petranović upisala je devet poena za Ub.

U 14. kolu šampionata Rumunije Krajova je slavila na domaćem terenu protiv ekipe Data Kluž rezultatom 3:0. Za Krajovu Jelena Cvijović je upisala sedam poena, a Evgenija Milivojević dva poena.

Stinta Bakau poražena je od ekipe Voluntari 2005 rezultatom 3:0.  Za pobjednički tim Dijana Vuković je osvojila pet poena, a Melisa Cenović je odigrala cijelu utakmicu. Na drugoj strani za ekipu Stinta Bakau Tijana Tvrdišić nije ulazila u igru.

***

U Saudijskoj Arabiji, odličnu partiju pružio je crnogorski odbojkaški reprezentativac, Baranin Miloš Ćulafić koji je upisao 20 poena u pobjedi Al Faisalija nad ekipom Al Nasr rezultatom 3:1.

Devet poena osvojio je kapiten crnogorske odbojkaške reprezentacije Vojin Ćaćić u pobjedi Fridrishafena na domaćem terenu od Frankfurta rezultatom 3:1, u Prvoj ligi Njemačke.

Nekadašnji trener Galeba i selektor ženske odbojkaške reprezentacije Nikola Masoničić ove sezone je na klupi Al – Hilala u Saudijskoj Arabiji. Njegova muška kadetska ekipa slavila je u prvoj utakmici drugog dijela protiv ekipe Al Mooj rezultatom 3:0.

Share.

Comments are closed.