Stefan Radević novi član podgoričke Budućnosti

Baranin Stefan Radević prvo je pojačanje Odbojkaškog kluba Budućnost volej za narednu sezonu – doskorašnji primač servisa Mornara je sa podgoričkim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

“Budućnost je prije svega veliki klub, sa velikom istorijom iza sebe i čast mi je što ću braniti boje ovog kluba u narednom periodu. Drago mi je što ću od iduće sezone biti dio tima i što ću dobiti šansu da zaigram za ovakav klub. Vjerujem u sebe i spreman sam da odgovorim na izazove koji predstoje. Klub kao i svake godine ima velike ambicije i uvjeren sam da možemo ostvariti dobre rezultate”, rekao je Radević, bivši kapiten juniorske reprezentacije Crne Gore.

Bivši igrač Bar voleja, Dunav voleja, Jedinstva iz Bijelog Polja, kratko i Bečeja, na prijemu servisa zauzeće mjesto seniorskog reprezentativca Nemanje Peruničića, koji će naredne tri sezone braniti boje slovenačkog ACH voleja.

“Sa većinom momaka u klubu sam igrao zajedno u juniorskoj reprezentaciji, tako da mi neće biti teško da se uklopim u tim jer se dobro poznajemo. Takođe, imao sam prilike da radim i sa trenerom Balšom Radulovićem koji mi je bio jedan od selektora u reprezentaciji. Klub radi na jednom veoma profesionalnom nivou i poziv uprave sam prihvatio bez puno razmišljanja”, dodao je 20-godišnji Radević.

Ugovor sa podgoričkim klubom je produžio korektor Đorđe Jovović, a na klupu “plavih” se vratio Balša Radulović, nakon sezone u Saudijskoj Arabiji. Ugovor je istekao reprezentativcu Luki Babiću, kome je prioritet novi odlazak u inostranstvo.

Share.

Comments are closed.