Zlatni pehar na turniru “Mimoza 2020” za takmičarke judo kluba Mornar

Na međunarodnom turniru “Mimoza 2020” u Herceg Novom članice judo kluba Mornar iz Bara su još jednom oduševile. U konkurenciji oko 500 takmičara iz Crne Gore i regiona, mlađane Baranke su imale maksimalan učinak.

Kristina Radosavović, Elena Stojanović i Katarina Garčević su još jednom pokazale da su najbolje u svojoj konkurenciji na ovim prostorima.

One su kako stoji u Saopštenju kluba fantastičnim pobjedama sa maksimalnim učinkom proglašene za najbolje takmičarke osvojivši zlatni pehar na tradicionalnom turniru!

Foto / privatna arhiva – Judo klub Mornar Bar

Pored njih i muški dio ekipe je imao zapažen nastup !

Djordje Vujičić je osvojio zlatnu medalju, došavši na ubjedljiv način, iako mu je ovo bilo poslije samo par mjeseci treniranja prvo takmičenje.

Petar Bošković je osvojio srebro, pokazao sjajnu borbu u svojoj kategoriji, ali ga je manja greška onemogućila da stigne do zlata.

Elena Bošković iako najmlađa takmičarka, imala je najljepši ipon na turniru, došavši do bronzane medalje.

Foto / privatna arhiva – Članice Judo kluba Mornar Bar

Sofija Jaredić i Danica Đorović su takođe osvojile bronzanu medalju, pokazavši zavidan kvalitet.

Ostatak barske ekipe Lazar Knežević, Stefan Kralj, Andrej Kralj, Balša Garčević, Atanasije Popović, Aleksandar Vujičić i Savo Jaredić nije stigao do medalje, prije svega zbog virusa gripa zbog kojeg su propustili više treninga uoči takmičenja, ali su se hrabro i dostojanstveno borili za boje svog kluba.

Share.

Comments are closed.