Završen jesenji dio sezone u Prvoj rukometnoj ligi: Mornar 7 na začelju tabele u obje konkurencije

Završen je prvi dio sezone u SBBet Prvoj crnogorskoj ligi za rukometaše, kao i u SBBet Prvoj i Drugoj crnogorskoj ligi za rukometašice.

Čak tri tima na vrhu imaju identičan učinak u muškoj konkurenciji – devet pobjeda i poraz. Zbog najbolje gol razlike (+124) jesenji prvak je Lovćen, druga je Budvanska rivijera Budva, a treći Rudar.

Tabela prvog dijela sezone: Lovćen 18, Budvanska rivijera Budva 18, Rudar 18, Budućnost 13, Berane 12, Sutjeska 7, Komovi 7, Partizan 5, Jedinstvo 5, Brskovo 4, Mornar 7 – 3 boda.

Podmlađeni sastav iz Bara za koji igraju uglavnom kadeti upisao je po jedan trijumf i remi, odnosno osam poraza.

Ekipa trenera Steva Nikočevića je u utakmici sedmog kola pobijedila Brskovo u Baru 31:28, dok je remizirala sa bjelopolsjkim Jedinstvom, takođe u Baru, 25:25.

U Prvoj ženskoj ligi, Rudar ima maksimalan učinak – 11 pobjeda, dok je Budućnost II na vrhu Druge lige sa svih 10 pobjeda.

Barske rukometašice koje takođe igraju u osjetno podmlađenom sastavu SBbet Prve lige su poslednje na tabeli sa jednim bodom, odnosno remijem i 10 poraza. Jedini bod osvojile su protiv Komova u gostima. Poslije 30. minuta igre bilo je neriješeno 28:28, u okviru 10. kola.

Share.

Comments are closed.