VIDEO: Barani pokazali humanost, prikupljeno preko 2 000 eura za Denisa

Barski sportski kolektivi su još jednom uspjeli da pokažu svoju humanost. Naime, na pokaznom treningu u okviru stadiona SRC „Topolica“, a u organizaciji AK „Mornar“ prikupljeno je preko 2,000 eura za pomoć pri liječenju jednogodišnjeg Denisa Krdžovića iz Bara. Stadion je bio prepun mladih sportista iz našeg grada, od kojih je svakako najmasovniji bio KK „Bar“.

„Odgovor na naš poziv je bio pravi, odgovarajući. Bilo je prelijepo vidjeti toliko sportista na jednom mjestu, sa jedne strane. Ali i izuzetno emotivno zbog povoda, sa druge. Svi smo odradili po jedan zajednički trening i na pravi način odgovorili izazovu. Svi smo disali kao jedan za našeg Denisa“, kaže trener AK „Mornar“ Danijela Vojinović.

Suma koja je prikupljenja uliva nadu da će sredstva biti obezbijeđena u adekvatnom roku…

„Pomogli su svi. Bilo je i onih koji nisu učestvovali, a pokazali su humanost. Znate i sami da je nedostajalo još oko 10,000 eura za tretman u Turskoj, a naš doprinos vjerujem da će mnogo značiti. Bilo je baš emotivno, toliko da sam u jednom trenutku skoro i zaplakala. Pokazali smo da možemo kada hoćemo i kada se ujedinimo. Sada čekamo lijepe vijesti da je kompletna suma prikupljena i da će naš Denis dobiti ovu bitku“, zaključila je Vojinović.

I dalje apeluju da svi koji mogu, uplate novac za Denisovo liječenje na žiro račun 510000000201936095 kod CKB banke na ime Edmira Neziri.

Za uplate iz inostranstva:

Swift CKBCMEPG
IBAN ME25510000000201936095 Žuđelović Edmira

Share.

Comments are closed.