Uspješna „generalka“ fudbalera Mornara u Radanovićima

Grbalj – Mornar: 3:5 (1:3)

Radanovići: Stadion “Donja Sutvara”, igrano bez prisustva publike.
Strijelci za Mornar: Pepić, Pajović, Guzina, Kacić i Škrijelj.

Fudbaleri Mornara usšpješno su odradili “generalku” uoči nastavka proljećnog dijela sezone. Barani su danas u Radanovićima, savladali Grbalj sa 5:3.

Puleni Slavoljuba Bubanje su pokazali snagu i moć protiv drugoligaša iz Radanovića sedam dana uoči nastavka sezone, a već poslije 20’ minuta igre gosti su vodili sa 3:0, golovima Pepića, Pajovića i Guzine.

Do poluvremena je Grbalj smanjio prednost Barana na 3:1.

U nastavku je viđena prava goleada, ali i revija izmjena. Nakon što je domaćin stigao do izjednačenja (3:3), fudbaleri Mornara su u finišu meča pokazali kvalitet i karakter. Preko Kacića i Škrijelja su postigli još dva pogotka za konačnih Mornar – Grbalj 5:3.

Barani su do kraja utakmice mogli postići još po neki gol, ali je bila vidljiva i oscilacija u igri, što se u neku ruku i može razumijeti jer ekipa tek izlazi iz teških i zahtjevnih priprema.

Pred stručnim štabom Mornara i igračima je još nedjelju dana priprema, kako ističu, dovoljno vremena da se uočeno ispravi pred gostovanje Komu.  

Barani su počeli u sastavu: Vukčević, Kajević, Pajović, Bugarin, Seratlić, Bakić, Sekulović, Vukmarković, Kažić, Guzina i Pepić.

Igrali su još: Radović, Mucević, Merdović, Perišić, Martinović, Cvijović, Idrizović, Kacić, Škrijelj, Bulatović i Poček.

Proljećni dio sezone u “Amplitudo” Drugoj fudbalskoj ligi biće nastavljen u nedjelju 7. marta, a parovi su: Kom – Mornar, Jedinstvo – Berane, Grbalj – Bokelj, Arsenal – Drezga i Igalo – Ibar.

Share.

Comments are closed.